Kantoor Moorslede
Kerkstraat 2C 8890 Moorslede
T.0475 95 07 92
Etalage Roeselare
Hof van 't Henneken 2 8800 Roeselare
T.0475 95 07 92

Villa voor € 599.000

Groenestraat 44, 8610 Kortemark Bekijk op kaart
Ref: 2024-470

Delen

4 slaapkamers
2 badkamers
1.856 m² grondopp.
bouwjaar: 1985


Topaanbod! Statige Open Bebouwing op 1856m2 in Groene Omgeving
Ben je op zoek naar een ruime woning doordrenkt met natuurlijk licht en hoogwaardige afwerkingen? Zoek niet verder! Deze prachtige open bebouwing biedt een oase van rust in een groene omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel wonen met een vleugje luxe.
De woning verwelkomt je met ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond met een ensuite badkamer voor extra gemak. De lichte en luchtige leefruimte biedt een prachtig uitzicht op het gezellige terras en de fraai aangelegde tuin met vijver, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen.
De keuken is volledig uitgerust en wordt aangevuld met een aparte koele berging en een wasruimte, waardoor praktisch wonen wordt gegarandeerd. Een ruime garage biedt voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte voor al je behoeften.
Bovendien is het dak van deze woning reeds vernieuwd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over toekomstige onderhoudskosten. Met zorg onderhouden en klaar om in te trekken, is deze woning een ware buitenkans die je niet mag missen.
Laat jezelf overtuigen en ontdek de gezelligheid en alle troeven die deze unieke woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

 Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode startprijs. Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons.
🌟 #TeKoop #Vastgoed #WoningTeKoop #LuxeWonen

Naam
Isabelle Gryspeerdt
GSM
+32 475 95 07 92
E-mail

Prijs
€ 599.000

Gelijkvloers

2x Badkamer
4x Slaapkamer
2x Garage
Berging
Keuken
Wasplaats
Woonkamer
Eetkamer
Zolder
Vijver
Tuin
Terras
Parkeerplaats

Totale opp. grond
1.856 m²

Bouwjaar
1985
Algemene staat
Instapklaar

G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven